Heracles laat Vloet geen wedstrijden meer spelen

Print
Heracles laat Vloet geen wedstrijden meer spelen

Rai Vloet.  Afbeelding: ANP

Rai Vloet speelt voorlopig geen wedstrijden meer voor Heracles Almelo. De club uit de Eredivisie heeft besloten dat Vloet alleen nog maar blijft meetrainen met de selectie van trainer Frank Wormuth, na alle commotie die afgelopen week ontstond over zijn rentree.

Vloet was twee maanden geleden betrokken bij een dodelijk ongeluk op de A4.

„Alle betrokkenen zijn gebaat bij rust, gezien alle commotie van afgelopen week”, zegt technisch directeur Tim Gilissen. „Sinds het noodlottige ongeval staan de rouwgevoelens van de familie van het slachtoffer bij ons voorop. De emotionele betrokkenheid van de supporters, de sponsoren en de club is enorm. Ieder van ons hoopt dat de rust terugkeert.”

Lees ook: Als de topsport zich verheven voelt boven de rest van de maatschappij: te vaak ontbreekt het aan een sociale antenne

Heracles besloot begin vorige week om Vloet weer bij de selectie te halen. Hij maakte zaterdag als invaller tegen NEC (0-0) zijn rentree. Een deel van de aanhang was het daar niet mee eens.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee