Kasteel de Hoogenweerth nieuwe partner van Maastricht Convention Bureau

Print
Kasteel de Hoogenweerth nieuwe partner van Maastricht Convention Bureau

Tatjana Kicken (Kasteel de Hoogenweerth) en Mirel Kostons (Maastricht Convention Bureau).  Afbeelding: Maastricht Convention Bureau

Maastricht -

Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht is officieel partner van Maastricht Convention Bureau. Daarbij krijgt het de functie van evenementenlocatie. Het netwerk van het bureau bestaat inmiddels uit zeventig leden.

„Als team van Kasteel de Hoogenweerth is het onze missie om een professioneel en exclusief service- en kwaliteitsniveau neer te zetten voor onze gasten, of het nu een hotelovernachting, huwelijksfeest of business event betreft”, aldus accountmanager Tatjana Kicken.

Het belang van de promotie van Maastricht en regio als congresbestemming blijft ondanks de coronapandemie onverminderd groot, volgens Jurgen Moors, directeur Maastricht Convention Bureau: „Wij zijn verheugd met de toetreding van Kasteel de Hoogenweerth als nieuwe partner binnen ons regionale netwerk van congrespartners. Met deze uitbreiding van onze portefeuille als het gaat om feest- en dinerlocaties kunnen wij onze zakelijke cliënten nog beter van dienst zijn als congres community. Samen met onze partners blijven wij dan ook proactief Maastricht en de omliggende regio als toonaangevende congresbestemming op de kaart zetten.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee