Karin Wildenberg eerste dichter van het kwartaal in Maasduinen en Land van Cuijk

Print
Karin Wildenberg eerste dichter van het kwartaal in Maasduinen en Land van Cuijk

Karin Wildenberg.  Afbeelding: BiblioPlus

Bergen / Cuijk -

Schrijverscollectief De Kneep en BiblioPlus gaan vier keer per jaar een kwarTAAL-dichter uitroepen. Karin Wildenberg uit Cuijk is de eerste.

Ieder kwartaal krijgt een dichter uit de regio de kans om zijn of haar werk onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Karin Wildenberg uit Cuijk trapt af tijdens de Poëzieweek.

De Kneep wil de productie van poëzie in het Land van Cuijk en de Maasduinen hiermee een impuls geven. BiblioPlus helpt mee door de gedichten in alle bibliotheken te etaleren op posters en gratis ansichtkaarten.

Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Het eerste luidt ‘Passie’. De Kneep en BiblioPlus roepen iedereen die hierdoor geïnspireerd raakt op om zelf ook gedichten in te zenden. Deze worden gebundeld en gepubliceerd op de websites van beide organisaties.

Gedichten kunnen gestuurd worden naar redactie@dekneep.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee