Lente Challenge in Venray: 310 kilometer wandelen in de maand mei

Print
Lente Challenge in Venray: 310 kilometer wandelen in de maand mei

Afbeelding: Meerdaags Wandelevenement Venray

Venray -

In 31 dagen 310 kilometer lopen. Die uitdaging heeft de organisatie van het Meerdaags Wandelevenement Venray in petto voor de meimaand.

De Lente Challenge is de eerste gezamenlijke actie die georganiseerd wordt met twee partners waarmee de stichting sinds kort een samenwerkingsverband heeft, Friends of Walking (FOW) en Medzorg Nederland BV.

Omgerekend komt de uitdaging neer op tien kilometer wandelen per dag. Deelnemers mogen zelf bepalen waar, wanneer en welke afstand ze wandelen. Informatie over het doorgeven van het aantal gewandelde kilometers volgt binnenkort.

Wie de 310 kilometer volmaakt, ontvangt als beloning een medaille. Verder verloot het Meerdaags Wandelevenement Venray drie startbewijzen voor de wandeldriedaagse onder degenen die een lentefoto plaatsen op de Facebookpagina van Friends of Walking of het Meerdaags Wandelevenement Venray, onder vermelding van #Lente Challenge. De winnaars worden op 22 mei bekendgemaakt.

Het Meerdaags Wandelevenement Venray wordt dit jaar gehouden in het pinksterweekend van 3 tot 5 juni.

Aanmelden voor de Lente Challenge kan via info@friendsofwalking.com. Deelname kost 9,95 euro.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee