Genomineerden Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 bekend

Print
Genomineerden Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 bekend

Afbeelding: Getty Images

Sittard -

De jury van de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 heeft de twintig bedrijven bekendgemaakt die kans maken op de juryprijs van 3000 euro en publieksprijs van 1000 euro. De prijswinnaars worden op 11 februari bekendgemaakt.

De Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), in samenwerking met LIOF, Provincie Limburg en Rabobank. Het doel is te laten zien wat de provincie Limburg te bieden heeft op het gebied van circulaire innovaties en om deze innovaties een stap verder te helpen.

Twintig nominaties

Op de lijst van genomineerden staan de volgende bedrijven: Bendl, Circular in Motion, Cooloo, ComposTerra, CYCLUPS, DenimX, De Jong-Rutten, EGGXPERT, EMMA Safety Footwear, Happy Plastic, Healix, Helian Polymers, Innowastion, Looop, Pectcof, Re-use materials, Revélo Bikes, Statice Elektronica Recycling, Van Goedhout en Volantis.

Live-uitzending

Op 11 februari wordt in een live-uitzending bekend wie er met een prijs vandoor gaat. De top 5-genomineerden pitchen live hun innovatie, waarna de jury de winnaar bekendmaakt. De jury beoordeelt de inzendingen op mate van circulariteit, mate van samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter. Kijkers kunnen tijdens de uitzending stemmen voor de publieksprijs.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee