GGD Limburg Noord verzorgt webinar over koolmonoxidevergiftiging

Print
GGD Limburg Noord verzorgt webinar over koolmonoxidevergiftiging

Afbeelding: ING Image

Venlo -

GGD Limburg-Noord verzorgt donderdag 3 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur een webinar over koolmonoxidevergiftiging.

Wat is koolmonoxide (CO) precies? Waarom wordt het een ‘sluipmoordenaar’ genoemd? Hoe herken en voorkom ik een CO-vergiftiging? En hoe kan ik, ondanks de stijgende gasprijzen, mijn woning tóch op een veilige manier warm houden? Dit zijn vragen die allemaal worden beantwoord door experts.

Onderwerpen

Namens GGD LimburgiNoord is dat Hans Overman (Medewerker Medische Milieukunde). Hij geeft toelichting over wat de invloed van koolmonoxide kan zijn op de gezondheid van mensen. En hoe zij zelf kunnen zorgen voor een gezond binnenmilieu. De brandweer vaardigt Monique Leijssen-Verwijst (Medewerker Brandveilig Leven)af. Zij geeft aan hoe een koolmonoxidevergiftiging kan voorkomen. Gastspreker Fred Vos van Techniek Nederland praat over het belang van een goed werkend verwarmingstoestel en de controle daarvan.

Deze online bijeenkomst is gratis voor deelnemers. Klik hier voor de aanmeldprocedure.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee