Boels Rental neemt Eekels Pompen over

Print
Boels Rental neemt Eekels Pompen over

Pierre Boels, directeur en eigenaar van Boels Rental.   Afbeelding: Roger Dohmen

Sittard-Geleen -

Boels Rental heeft Eekels Pompen overgenomen. De verhuurder van pompen, opgericht in 1914, heeft zestig medewerkers in drie vestigingen. Een daarvan ligt op Chemelot in Geleen. De andere twee zijn gevestigd in Ridderkerk en in het Belgische Stabroek.

Pierre Boels, directeur en eigenaar van Boels Rental: „Samen met het team van Eekels Pompen zullen wij de activiteiten verder uitbouwen. In veel landen waar wij actief zijn, is het mogelijk om ons pompspecialisme verder uit te breiden of te introduceren.” Daarnaast is het volgens Boels van belang dat in Nederland de expertise op het gebied van watermanagement hoog is. „En innovatief watermanagement vraagt om specialistische pompen.”

Volgens de verkopers, Rob en Robin Reigwein, is de aansluiting van Eekels bij een internationaal bedrijf als Boels de beste manier om uit te breiden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee