Château St. Gerlach is ‘beste vergaderlocatie 2021’

 © Château St. Gerlach

Valkenburg aan de Geul -

Château St. Gerlach heeft dinsdag de Meetings Award voor de ‘Beste vergaderlocatie' van 2021 gewonnen. Floris Kemper, directeur/gastheer van Château St. Gerlach, nam samen met eigenaar/algemeen directeur Camille Oostwegel de prijs in ontvangst.

Redactie WijLimburg

Volgens de jury dankt het château de uitverkiezing met name aan het multifunctionele St. Gerlach paviljoen dat sinds 2017 aan het landgoed is toegevoegd. Dit paviljoen, met een capaciteit tot duizend personen, ligt achter de kasteelhoeve uit 1668 die als toegangspoort tot het landgoed fungeert.

Tweede keer

Het is de tweede keer in vier jaar tijd dat Château St. Gerlach de prijs wint. ,,Ik ben er trots op dat we deze bijzondere plek, de Limburgse gastronomie en gastvrijheid met gasten mogen delen”, zegt Floris Kemper.

Duurzaamheid en innovatie

Volgens Ilona van Rooij, director Sales & Revenu, speelt duurzaamheid en innovatie een steeds belangrijkere rol. ,,Het is ons doel om de natuur om ons heen te beschermen, maar ook om het monumentale erfgoed te onderhouden.”

De awards zijn een initiatief van het vaktijdschrift Meetings.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal