Château St. Gerlach is ‘beste vergaderlocatie 2021’

Print
Château St. Gerlach is ‘beste vergaderlocatie 2021’

Afbeelding: Château St. Gerlach

Valkenburg aan de Geul -

Château St. Gerlach heeft dinsdag de Meetings Award voor de ‘Beste vergaderlocatie' van 2021 gewonnen. Floris Kemper, directeur/gastheer van Château St. Gerlach, nam samen met eigenaar/algemeen directeur Camille Oostwegel de prijs in ontvangst.

Volgens de jury dankt het château de uitverkiezing met name aan het multifunctionele St. Gerlach paviljoen dat sinds 2017 aan het landgoed is toegevoegd. Dit paviljoen, met een capaciteit tot duizend personen, ligt achter de kasteelhoeve uit 1668 die als toegangspoort tot het landgoed fungeert.

Tweede keer

Het is de tweede keer in vier jaar tijd dat Château St. Gerlach de prijs wint. ,,Ik ben er trots op dat we deze bijzondere plek, de Limburgse gastronomie en gastvrijheid met gasten mogen delen”, zegt Floris Kemper.

Duurzaamheid en innovatie

Volgens Ilona van Rooij, director Sales & Revenu, speelt duurzaamheid en innovatie een steeds belangrijkere rol. ,,Het is ons doel om de natuur om ons heen te beschermen, maar ook om het monumentale erfgoed te onderhouden.”

De awards zijn een initiatief van het vaktijdschrift Meetings.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee