VVV verzekert zich van aanvallende middenvelder El Azrak

Print
VVV verzekert zich van aanvallende middenvelder El Azrak

Rayan El Azrak in het shirt van Jong Utrecht.  Afbeelding: Pro Shots -Peter van Gogh

VVV huurt Rayan El Azrak (22) voor de rest van het seizoen van FC Utrecht. El Azrak is een aanvallende middenvelder die ook aan de buitenkant voorin uit de voeten kan.

De Amsterdammer is na Nick Venema de tweede speler die wordt gehuurd van de Domstedelingen door de Venlose eerstedivisionist. De nieuwst aanwinst van VVV speelde in de jeugd van Ajax en FC Utrecht. Voor laatstgenoemde club maakte El Azrak in het seizoen 2018-2019 zijn debuut in de beloftenploeg.

VVV hoopt zich verder nog te gaan versterken met een verdediger. Daarnaast hoopt het nog van duurdere spelers als Tobias Pachonik, Kristopher Da Graca en Lukas Zima af te komen. Emmen was geïnteresseerd in Pachonik, maar de onderhandelingen zijn inmiddels afgebroken.

Luister ook naar de Voetbalpodcast van De Limburger:

Podcast: ‘Bouchouari heeft een beetje een ‘sorry dat ik leef’-uitstraling, maar het is wel een geweldige voetballer’. Video: De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee