Bijzonder: Sadio Mané poseert in ziekenhuis met doelman die hem torpedeerde

Print
Bijzonder: Sadio Mané poseert in ziekenhuis met doelman die hem torpedeerde

Mané met Vozinha  Afbeelding: Twitter Afrikaanse voetbalbond

De Afrika Cup levert mooie taferelen op. Dinsdagavond poseerde Sadio Mané in een Kameroens ziekenhuis met de Kaapverdische doelman die hem eerder op de avond torpedeerde en daarvoor een rode kaart kreeg. Een uniek beeld.

Senegal had het knap lastig in zijn achtste finale tegen Kaapverdië. Na 21 minuten waren de Kaapverdiërs al met z’n tienen en na 56 minuten pakte ook de doelman rood. Hij haalde de doorgebroken Mané neer.

Pas na die rode kaart kon Senegal de wedstrijd naar zijn hand zetten. Mané scoorde nog de openingsgoal, maar moest daarna het veld verlaten met een hoofdblessure. Die had hij opgelopen bij de stevige botsing met Vozinha, de doelman van Kaapverdië.

Lees ook: Lisandro Semedo kan terugkeren naar Fortuna Sittard na uitschakeling Kaapverdië

Na de wedstrijd gingen zowel Mané als Vozinha naar een hetzelfde ziekenhuis om onderzoeken te laten doen. Daar ging de Kaapverdische doelman, ondanks zijn rode kaart, maar wat graag op de foto met de Liverpool-ster.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee