Politie houdt 17-jarige jongen uit Kerkrade aan voor steekincident

Print
Politie houdt 17-jarige jongen uit Kerkrade aan voor steekincident

Afbeelding: Track’88

Eygelshoven -

De politie heeft woensdagochtend een 17-jarige jongen uit Kerkrade aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn bij een steekincident die vorige week vrijdag plaatsvond in Eygelshoven.

Daarbij raakte een 61-jarig man gewond. Het incident speelde zich om 13.00 uur ’s middags af op de Laurastraat in Eygelshoven. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie ging er eerst van uit dat er drie personen betrokken waren bij de steekpartij. Later bleek uit onderzoek dat er één persoon verantwoordelijk was voor het incident. De verdachte is woensdagochtend aangehouden.

De twee andere personen van wie de politie aanvankelijk meende ook verdachte te zijn, zijn inmiddels geïdentificeerd. Het is niet bekend wat hun aandeel precies is geweest en of zij nog als verdachte gelden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee