Relatie Limburgse ‘Prince Charming’ houdt geen stand

Print
Relatie Limburgse ‘Prince Charming’ houdt geen stand

Chis Berendse (links) en Jakop zijn geen liefdeskoppel meer. Afbeelding: Videoland

Hoensbroek -

De relatie tussen Chris Berendse uit Hoensbroek en zijn nieuwe vriend Jakop heeft geen standgehouden. Dat bleek deze week tijdens de reünie-aflevering van het Videoland-programma Prince Charming.

„Ik voel de vonkjes, die zijn er zeker. De connectie is heel sterk, maar ik mis helaas wel de grote vonk. Daar past het woord relatie bij mij niet bij, helaas”, biechtte Jakop op tijdens de reünie-uitzending.

Vervolgens vloeiden de tranen bij beide mannen. „Dat is lastig, pijnlijk en jammer. Het moet wel van twee kanten komen om het echte liefde te kunnen noemen. Als het er voor jou niet inzit, dan houdt het wel ergens op”, vertelde een geëmotioneerde Chris. „Hoe pijnlijk dit ook is, ik heb geen spijt van de beslissing die ik heb gemaakt bij de ceremonie”, vervolgde de Limburger.

Lees ook: Verlegen Chrisje uit Hoensbroek is nu de prins op het witte paard in datingshow Prince Charming

Berendse, die de hoofdrol speelde in Prince Charming, koos uit twaalf kandidaten uiteindelijk voor Jakop als zijn nieuwe partner. Maar zijn droomrelatie hield dus niet lang stand. Wat dat betreft, had Marvin Wijnans uit Tegelen meer geluk. De Noord-Limburger was in 2020 Prince Charming. Hij is inmiddels getrouwd met Ferdi Pool, die hij tijdens het programma uitkoos.

Ondanks de teleurstellende ontknoping van de tweede editie van Prince Charming gaan Chris en Jakop wel als goede vrienden door het leven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee