Online lezing voor digibeten over digitale veiligheid

 © ING Image

Maastricht -

Hoe kunnen burgers zich beschermen tegen cybercriminaliteit en zaken zoals ‘phishing’? Jeroen Duijsens van Expertisecentrum Cyberweerbaarheid geeft een online presentatie over digitale veiligheid.

Redactie

Hij vertelt wat je zelf kunt doen om je digitale veiligheid te vergroten. Duijsens neemt de deelnemers mee in de wereld van cybercriminelen en geeft tips. Hij doet dat op een wijze dat ook digibeten begrijpen waar het over gaat, aldus organisator Centre Céramique.

Het webinar vindt plaats in het kader van de mini-expositie De Glassroom experience die tot 12 februari in de hal van de centrale bibliotheek in Maastricht te bezoeken is.

De lezing vindt plaats via Zoom op dinsdag 15 februari van 19.30 tot 20.30 uur. Inschrijven kan gratis via de klantenservice van Centre Céramique: tel. 043-3505600 of mail naar klantenservice@maastricht.nl o.v.v. webinar digitale veiligheid. Deelnemers ontvangen een dag voor de webinar een link om deel te nemen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal