Voorverkoop tickets Moulin Blues 2022 van start gegaan

 © Moulin Blues

Ospel
 

Al 35 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Dit jaar vindt het evenement plaats op 6 en 7 mei in Ospel.

Op het programma staan onder meer James Hunter, Rick Estrin & the Nightcats, Laurence Jones, Robert Jon & the Wreck, Nikki Hill en Lindsay Beaver & Brad Stivers.

Lees meer: Moulin Blues schuift een kilometer op: ‘Een nieuwe start op een nieuw terrein’

“Wij gaan er vanuit dat Moulin Blues 2022 ‘gewoon’ plaats gaat vinden. Mocht het echter niet mogelijk zijn het festival te organiseren dan kunt u het ticket bij ons inwisselen en krijgt u uw geld terug of kunt u ervoor kiezen om het ticket om te zetten naar een ticket voor de volgende editie van Moulin Blues”, aldus de organisatie.

Aangekochte tickets voor de editie in 2020 zijn een geldig toegangsbewijs voor Moulin Blues 2022 (tenzij gebruik is gemaakt van de refund mogelijkheid).

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal