Vastgoedbedrijf Panattoni koopt tweede distributiecentrum in Heerlen

Het distributiecentrum op De Beitel in aanbouw links en het gekochte bestaande distributiecentrum rechts.  

Het distributiecentrum op De Beitel in aanbouw links en het gekochte bestaande distributiecentrum rechts.  © Panattoni

Heerlen -

Vastgoedontwikkelaar Panattoni heeft een jaar na de start van de bouw in Heerlen van een ultramodern logistiek distributiecentrum van 70.000 vierkante meter, een nabijgelegen al bestaand distributiecentrum aangekocht. Dat ligt schuin tegenover de eerste hal op industrieterrein de Beitel.

Redactie WijLimburg

Panattoni, actief in industrieel vastgoed, heeft deze aankoop gedaan vanwege ‘de strategische ligging in Zuid-Limburg en nabij Duitsland en België’. De ruimtes zullen nog geruime tijd door verschillende huurders in gebruik blijven. Later zal Panattoni, dat in Limburg ook opereert vanuit Wessem en Roermond, tot sloop en herontwikkeling overgaan. Jeroen Gerritsen, algemeen directeur van Panattoni Nederland: „Deze aankoop is voor ons belangrijk, omdat er in deze regio in Limburg beperkte beschikbaarheid is van gronden voor de ontwikkeling van een distributiecentrum.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee