Motormerk KTM houdt trainingsstage voor kinderen in Nederweert

 © MC De Peelrijders

Nederweert / Nederweert-Eind
 

Als vervolg op de geslaagde opstapdag in 2021 kunnen kinderen dit jaar meedoen aan een driedaagse trainingsstage in Nederweert, waarbij ze de basis van het motorcrossen leren.

Kinderen van 5 tot en met 8 jaar die nog geen motor, kleding en ervaring hebben, kunnen deelnemen aan een trainingsstage op de woensdagen 16, 23 en 30 maart. Tijdens deze drie middagen krijgen de deelnemers de basis van het motorcrossen aangeleerd op een elektrische crossmotor. Aansluitend krijgen ze in het kader van sportpromotie een eigen crossmotor en kleding (vrijblijvend) aangeboden tegen een laag maandtarief.

De trainingsstage wordt georganiseerd door Motormerk KTM en vindt plaats op het motorcross circuit in Nederweert. Hier is een speciaal beginnerscircuit aangelegd. De trainingen duren 1,5 uur en bieden telkens weer nieuwe uitdagingen en leermomenten. De kosten zijn 33 euro per trainingsdag plus eenmalig 5 euro registratiekosten.

Tickets via de website, meer info via e-mail of tel. 0651858356.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal