Leerlingenvervoer Amsterdam opnieuw naar Munckhof uit Horst

 

 © Munckhof Groep

Horst aan de Maas -

Munckhof heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam opnieuw gewonnen. Dit betekent voor het bedrijf uit Horst aan de Maas dat de samenwerking die sinds 2018 loopt in ieder geval wordt verlengd tot 2026, met een mogelijke verlenging van nog twee jaar. Het gaat bij deze opdracht om het vervoer van circa 1450 leerlingen.

Redactie WijLimburg

Tijdens de aanbestedingsprocedure werd Munckhof, op basis van de gunningscriteria als prijs en duurzaamheid, het beste beoordeeld. Munckhof onderschrijft de doelstelling van de gemeente Amsterdam om al het leerlingenvervoer met zero emissie voertuigen te rijden. Om dit te bewerkstelligen investeert Munckhof in de aanschaf van extra elektrische voertuigen en zullen er in totaal ongeveer 260 elektrische voertuigen gaan rijden.

Behoud belangrijke opdracht

Munckhof is zeer blij met het behoud van deze opdracht, laat Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi, weten. „Het leerlingenvervoer Amsterdam, dat grotendeels wordt uitgevoerd vanuit onze vestiging in Zaandam, is onder andere door de grote omvang een belangrijke opdracht voor Munckhof. We hebben de opdracht afgelopen jaren al met veel plezier mogen regisseren en uitvoeren.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee