Tafeltennisvereniging Westa breidt uit naar jeugd in Echt-Susteren


 

 © ingimage

Echt / Wessem
 

Tafeltennisvereniging Westa uit Wessem, die in september vorig jaar gestart is met wekelijks tafeltennisaanbod voor volwassenen en senioren in Echt-Susteren, gaat zich nu op de jeugd in deze gemeente richten.

Met zo’n 25 deelnemers, met name volwassenen en senioren van 55 jaar of ouder, wordt er elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur gespeeld in de sportzaal van het Connect College in Echt. Een gevarieerde groep deelnemers met en zonder tafeltenniservaring. Naast het aanbod voor volwassenen en senioren 55+ heeft Westa de ambitie om het aanbod in Echt ook uit te breiden naar jeugd en jongeren.

Lees meer: Debuut zonder enige spanning: ‘Als ik al eens geïrriteerd raak door een actie van de tegenstander, kan ik dat vrij snel van me afzetten

Vanzelfsprekend blijft het reguliere aanbod in Wessem voor starters, jeugd, jongeren, volwassenen en senioren overeind. Deelnemers uit de trainingsgroep in Echt kunnen bovendien ook terecht in Wessem en vice versa.

Wie ook interesse heeft om het tafeltennisbatje op te pakken, kan het enkele weken kosteloos proberen. Voor (leen)batjes wordt gezorgd. Stuur een mailtje naar secretariaat@westa.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee