Miljoenenjacht met Linda de Mol uitgesteld naar het najaar

Linda de Mol © ANP/HH

Het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht met presentatrice Linda de Mol, en Winston Gerschtanowitz op locatie, is uitgesteld naar het najaar. Dat heeft Talpa Network donderdag bekendgemaakt.

Redactie

Talpa Network meldt dat het de wens is om het programma ’met beide vertrouwde gezichten en een volle zaal met 1.000 deelnemers van de Nationale Postcode Loterij uit te zenden’. „Hierdoor wordt de eerder gecommuniceerde startdatum van 27 maart uitgesteld naar het najaar”, aldus een woordvoerder.

Marco Louwerens, directeur Televisie, laat weten: „Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken. Op dit moment kijken we naar een passende oplossing voor het wegvallen van Miljoenenjacht in de programmering vanaf 27 maart.”

Lees ook: Belfeldse Luna mag eindelijk vertellen dat ze meedoet aan ‘The Voice Kids’, nu maar hopen dat ze ooit op tv te zien is

Relatiebreuk

Linda de Mol liet na de onthullingen over The Voice of Holland weten al haar taken voorlopig neer te leggen. Het programma Boos kwam met onderbouwde onthullingen over seksueel wangedrag waar onder anderen orkestleider Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex-vriend van Linda, bij betrokken was.

Linda heeft niet alleen haar tv-taken opgeschort. Ze is voorlopig ook niet meer te lezen en te zien in haar eigen blad.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal