Belgisch-Limburgse erectiepil gaat hard

Print
Belgisch-Limburgse erectiepil gaat hard

Afbeelding: Getty Images/Westend61

Sittard -

Male Plus, de erectiepil van de Belgisch-Limburgse dieetgoeroe Tim Torfs, gaat als een tierelier. „We zijn intussen de meest verkochte pillen op Bol.com”, aldus Torfs op de site Made in Limburg.

Amper zes maanden geleden bracht Torfs de pil op de markt. Het bedrijft verkoopt Male Plus via de eigen site, maar ook via Bol.com en Amazon. „Bij Bol zijn we uitgegroeid tot de meest verkochte erectiepil, en dat wil wel wat zeggen”, aldus Torfs op de site. „Van onze huidige omzet gaat 60 procent naar België, 25 procent naar Nederland, 5 procent naar Spanje en de rest naar Italië, Frankrijk, Duitsland. Vaak gaat het om herhaalbestellingen. Blijkbaar helpen we heel wat mannen een stevig stuk vooruit.”

Afslankprogramma

Door de sterke omzetgroei heeft Torfs het verpakken en versturen van de pillen inmiddels uitbesteed. Naast de handel in erectiepillen runt Torfs ook praktijken voor eigen afslankprogramma’s. Ook in die business gaat het goed. Onlangs is het aantal vestigingen in Belgisch-Limburg uitgebreid van zes naar acht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee