Saar aan Huis starter van het Jaar 2021 in Venray

Op de foto v.l.n.r.: Addy Lutgenau (Rabobank), Rudy Tegels (wethouder Horst aan de Maas), Claudia Keijsers (Saar aan Huis Venray) en Jan Jenneskens (wethouder gemeente Venray).  © Rikus ten Brucke

Venray -

Claudia Keijsers is met haar bedrijf Saar aan Huis Venray donderdag 24 februari uitgeroepen tot Starter van het jaar 2021 in Venray. Zij kreeg de meeste stemmen van de ondernemers in het publiek.

WijLimburg, Marc van de Ven

Saar aan Huis Venray biedt aanvullende (particuliere) mantelzorg. Voor ouderen en alle anderen die thuis ondersteuning nodig hebben, regelt Claudia Keijsers een Saar: een gemotiveerde zorgverlener, die thuis structurele hulp biedt, zodat de mantelzorger een betere balans krijgt tussen gezin, werk en zorg. Saar aan Huis is een landelijke formule met meer dan 45 vestigingen. In Limburg is het bedrijf actief in Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Venlo en sinds vorig jaar dus ook in Venray.

Lef en ondernemerschap

Keijsers won met haar uitverkiezing 1500 euro om te besteden in haar bedrijf. De gemeente Venray is samen met Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform initiatiefnemer van de prijs. „Het doet me goed dat er ook dit jaar weer nieuwe bedrijven gestart zijn in onze regio”, zegt de Venrayse wethouder Jan Jenneskens. „Zeker in deze onzekere tijden getuigt dat van veel lef en ondernemerschap. De verkiezing geeft de startende ondernemers een podium en moedigt ze aan om verder te gaan. Hopelijk stimuleert het ook anderen om een stap te zetten.”

Behalve Saar aan Huis waren ook Allemans Café-Bistro-Terras van Hans en Veronique Holtackers, Top-3D van Tom Houben en Sables van Sanne Thijssen kanshebbers voor de titel.

Lees ook: Een Saar aan Huis werkt vanuit het hart en ontlast de mantelzorger

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal