Eaters alweer onderuit met harde cijfers

 

 © Getty Images/EyeEm

Luik -

Op bezoek bij het Belgische Bulldogs in Luik incasseerde Snackpoint Eaters Limburg opnieuw een harde nederlaag met dubbele cijfers: 10-0.

Rick Lemmens

Inmiddels is het alweer het derde verlies op rij voor Eaters. Hoewel de afgelopen wedstrijden met opgeheven hoofd werden verloren, ging dit uitduel tegen Bulldogs de boeken in als een ruime nederlaag. Ook het thuisduel – twee weken geleden – werd met 2-10 verloren.

Het team was op

Al in de eerste periode vlogen de pucks in het Eaters-doel. Maar liefst vijf keer werd Stef Verhulst verschalkt. Ook in de tweede periode zat hij er twee keer naast en in de laatste periode liepen de tegendoelpunten op tot in de dubbele cijfers: 10-0. ,,Het lag niet aan Stef, maar het hele team was gewoon op na vier wedstrijden in acht dagen’’, verklaart coach Gints Bikars de fikse nederlaag. ,,Daarbij had ik vandaag maar twaalf spelers beschikbaar. Het was gewoon te veel.’’

Eaters heeft tot vrijdag geen wedstrijden, maar vrijdag staat Hijs Hokij in Den Haag op het programma, zaterdag tegen Chiefs Leuven (ook uit) en zondag komt Mechelen Golden Sharks naar de ijshal in Glanerbrook. ,,Weer een druk programma, maar we zullen er dan weer staan’’, sluit Bikars af.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee