Raadpop op nieuwe locatie in Nederweert

 © Fotografie Jeroen Kuit

Nederweert
 

De line-up van Raadpop in Nederweert vermeldt dit jaar een aantal bekende namen waaronder Rowwen Hèze, Suzan & Freek en DeWolff.

Raadpop, dat inmiddels aan de 6e editie begint, vindt plaats op 27 en 28 mei op sportpark De Bengele in Nederweert. Niet alleen de locatie is nieuw maar ook het feit dat het een overdekt festival is in een grote festivaltent.

Op vrijdag staan vanaf 17.00 uur onder meer Son Mieux, deWolff en Rowwen Hèze op het programma. Zaterdag spelen vanaf 13.00 uur onder meer The Pink Floyd Sound, The Bruceband en Suzan & Freek.

Tickets zijn online verkrijgbaar via Eventix of in Nederweert bij De Kleine Winst, Bruna en Albert Heyn Heerschap(start verkoop 15 maart met een spaaractie voor RaadPoptickets). In Ospel bij De Prins en in Weert restaria Jaco, Boshoven.

Voor meer info: www.raadpop.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal