Marcel van de Vin treedt toe tot directie Black Label Hospitality

Martin Hendricks (l) en Marcel van de Vin (r) 

Martin Hendricks (l) en Marcel van de Vin (r) © Black Label Hospitality

Sittard-Geleen -

Marcel van de Vin (56) is per 1 maart overgestapt van Fletcher Hotels naar Black Label Hospitality in Sittard. Daar krijgt hij als operationeel directeur de verantwoordelijkheid voor de professionalisering van het Service Center en verdere groei van het bedrijf.

Redactie WijLimburg

Black Label Hospitality heeft op dit moment vier Zuid-Limburgse hotels in exploitatie, waaronder het in december vorig jaar geopende Doubletree by Hilton Sittard. Van de Vin, die al ruim 20 jaar in Herten woont, verklaart deze overstap als volgt: ,,Het feit dat Black Label Hospitality samenwerkt met twee wereldspelers in de gastvrijheidsbranche – de Accor Group en Hilton Worldwide – en dus hun vertrouwen geniet, is voor mij een reden de overstap naar Zuid-Limburg te maken.”

Internationale kennisregio

Eigenaar Martin Hendricks is blij met de komst van zijn nieuwe directielid. ,,Als het gaat om onze visie met betrekking tot de ontwikkeling van de gastvrijheidsbranche, zitten Marcel, ik en de rest van het managementteam volledig op één lijn. De gast van de toekomst stelt heel andere eisen dan de gast van pakweg tien, twintig jaar geleden. Daarbij komt dat ook Zuid-Limburg zich in een hoog tempo aan het ontwikkelen is tot internationale kennisregio, waar mensen op een hoog niveau hun vrij tijd willen invullen. Het streven van Black Label Hospitality is die ontwikkeling te ondersteunen met het in de markt zetten van een aantal nieuwe concepten.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee