Pakketbezorger overleden na zware mishandeling in Hoogvliet

 © AS Media/De Telegraaf

Een 42-jarige pakketbezorger die vorige week maandag in Hoogvliet (Zuid-Holland) zwaargewond raakte bij een mishandeling, is dinsdag aan zijn verwondingen overleden.

Redactie

Dit meldt het Openbaar Ministerie woensdag. Een 29-jarige Rotterdammer werd eerder al opgepakt voor de mishandeling. De twee hadden volgens de politie onenigheid over een pakketje.

Het OM laat desgevraagd weten dat de verdenking tegen hem zal worden verzwaard naar doodslag. Het onderzoek is nog volop gaande. „We willen iedereen die iets heeft gezien of gehoord oproepen zich bij de politie te melden.”

PostNL zegt geschokt en diep bedroefd te zijn „door het vreselijke nieuws van het overlijden van onze pakketbezorger”. „Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en collega’s. Wij staan voor hen klaar en zullen hen waar we kunnen steunen in deze moeilijke tijden. Het is bizar en onacceptabel dat een bezorger te maken krijgt met agressie of geweld tijdens het uitvoeren van zijn of haar werk.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal