Bedrijventerrein De Flammert (Nieuw Bergen) krijgt parkmanager

 © Gemeente Bergen

Nieuw Bergen -

Gemeente Bergen heeft als pilot Ben van de Wijgert aangesteld als parkmanager van bedrijventerrein De Flammert voor de duur van een jaar. In februari stelde de gemeenteraad van Bergen het programma ‘Toekomstbestendig bedrijventerrein De Flammert’ vast. Gemeente en ondernemers van De Flammert wilden zo snel mogelijk met het programma aan de slag. Daarom kwamen ze 9 maart bij elkaar om woorden om te zetten in daden.

WijLImburg Lieke Rijkx

Op bedrijventerrein De Flammert zijn zo’n 55 bedrijven gevestigd. In het programma ‘Toekomstbestendig bedrijventerrein De Flammert’ staan concrete acties en maatregelen over de samenwerking tussen gemeente en ondernemers die moeten zorgen voor een kwalitatief sterk, duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein.

Pilot

Parkmanager Ben van de Wijgert moet de ontwikkelingen in goede banen leiden en treedt op als coördinator. Op 9 maart stelde hij zich aan de ondernemers van De Flammert voor. Daarnaast maakte de gemeente bekend dat Hans Driessen de nieuwe bedrijfscontactfunctionaris van gemeente Bergen is. Hij helpt ondernemers in de gemeente bij vragen over ondernemen en economische ontwikkelingen en geeft advies over onderwerpen als het starten van een bedrijf, bedrijfslocatie, vergunningen en arbeidsmarktvraagstukken. Driessen is geen onbekende voor de meeste ondernemers. Voordat hij bedrijfscontactfunctionaris werd, was hij senior adviseur ruimtelijk domein.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg