Ondernemersavond rond thema ‘paardrijden in Limburg’

Foto ter illustratie. 

Foto ter illustratie. © ING Image

Kronenberg -

Visit Noord-Limburg (VVV, red.) en Limburg Marketing houden dinsdag 15 maart een ondernemersavond over kansen langs ruiter- en menpaden in Noord- en Midden-Limburg.

Redactie

Voornoemde organisaties zien mogelijkheden voor ondernemers om in te haken op de groeiende populariteit van de paardensport.

„De paardensport is een toegankelijke vrijetijdsbesteding en het aantal deelnemers is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Ons land telt inmiddels bijna 500.000 ruiters en 450.000 paarden”, stelt de woordvoerder.

Lees ook: Amazones gelukkig dankzij gulle stalhouder: ‘Hay gunt ons de paarden, dat is ontzettend bijzonder’

Men ziet vooral potentieel voor bedrijven die gevestigd zijn langs of in de buurt van het ruim 1300 kilometer lange menroutenetwerk dat Noord- en Midden-Limburg rijk is.

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en vindt plaats bij Peelbergen Equestrian Centre, Travers 5 in Kronenberg. Aanmelden: angelique@limburg.marketing. Zie ook www.paardrijdeninlimburg.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee