VC Limac verliest in vijfsetter van SSS

 

 © Getty Images

Numidia/VC Limac heeft niet kunnen winnen van SSS. In Linne gaven de volleyballers een 2-1 voorsprong uit handen: 2-3.

Tim Cox

VC Limac moest voor de tweede keer in actie komen dit weekend. Zaterdag ging de wedstrijd tegen koploper Orion nog met 3-0 verloren, nu werd het tegen SSS een stuk beter begonnen. De tegenstander uit Barneveld kwam niet aan bod en Limac freewheelde naar de winst in de openingsset: 25-13. Set twee ging de andere kant op. SSS was iets feller, maar Limac kon wel nog enigszins aanhaken. Toch trok de uitploeg de stand gelijk: 20-25.

In het derde deel liep Limac weer snel weg bij SSS. De ploeg van coach Guido Görtzen had geen kind aan de tegenstander. Via een sterk spelende David Kisiel kwam Limac dan ook weer op voorsprong in de wedstrijd: 25-17. SSS kwam daarna weer terug in de wedstrijd (22-25) en dus moest er een beslissende vijfde set aan te pas komen. Daarin ging het tot 9-9 gelijk op, nam SSS vervolgens afstand en leed Limac de tweede nederlaag in twee dagen: 13-15.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee