Wat zijn de beste Bitcoin-wallets?

Print
Wat zijn de beste Bitcoin-wallets?

Afbeelding: pexels-photo.

Met crypto wallets kun je unieke adressen genereren waarmee je crypto ontvangt. Ze stellen gebruikers ook in staat crypto naar andere portemonnee-adressen te sturen via de blockchain en op peer-to-peer-basis. Een portemonnee-adres wordt beveiligd door middel van een privésleutel, waarmee een gebruiker het kan herstellen als het kwijtraakt.

Bij Bitcoin-portefeuilles heb je in principe twee keuzes, je kunt namelijk voor zowel een warme als een koude wallet kiezen. Om hier meer over te leren, is het slim om de site van Bitcoin Prime een keer te bezoeken. In dit artikel informeren we je desondanks over de beste warme Bitcoin-wallets, wat betekent dat ze altijd een internetverbinding nodig hebben.

CoinSmart
CoinSmart biedt niet alleen gehoste portefeuilles voor meer dan een dozijn cryptocurrencies, maar ook extra functies voor cryptobeheer in de portemonnee. Deze functies omvatten het bijhouden van de portfolio en accountgeschiedenis, het verzenden, ontvangen en vasthouden van crypto. Het platform ondersteunt ook OTC-handelsportefeuilles. Portefeuilles kunnen worden gefinancierd door crypto te kopen via SEPA, bankoverschrijvingen, e-transfers en directe crypto-stortingen. Je kunt de uitwisseling gebruiken om crypto voor een andere te ruilen of deze actief op de spotmarkt te verhandelen. De uitwisseling ondersteunt zelfs geavanceerde limieten en stoporders.

eToro
eToro host een Bitcoin-portemonnee waarmee je je bezit kunt beheren en ter plaatse kunt verhandelen: futures, contracts for difference, op de beurs verhandelde fondsen en andere markten. Dit is een aanvulling op Bitcoin Cash-, Ethereum-, Litecoin- en Stellar-portefeuilles. Hiermee kun je Bitcoin kopiëren door deskundige handelaren te volgen, hun strategieën te kopiëren en toe te passen. Dit komt bovenop het kopen en verkopen van Bitcoin voor fiat via banken en creditcards. Er worden op eToro maar weinig crypto‘s ondersteund in vergelijking met veel andere cryptohandelsplatforms, al is dit in principe niet een nadeel als je het als een Bitcoin-wallet gebruikt.

Crypto.com
Crypto.com biedt gehoste portefeuilles voor 250+ cryptocurrencies en tokens, waaronder Bitcoin. Een van de redenen om een portemonnee op de beurs te hebben, is om crypto te ruilen of in te ruilen voor fiat. Om deze reden biedt Crypto.com een agressieve optie om je crypto op je portemonnee te laten uitgeven via een Crypto.com Visa-kaart. Je kunt voor goederen en diensten betalen of fiat opnemen bij door visa ondersteunde handelswinkels over de hele wereld, inclusief geldautomaten. Verschillende Visa-kaarten bieden verschillende CRO-inzetpercentages. Omdat de portefeuilles van Crypto.com extra handelsfuncties bieden, zoals margehandel en uitlenen, zijn ze ook geschikt voor actieve crypto-daghandelaren.

Pionex
Pionex werkt als een uitwisseling die de handel in cryptobots ondersteunt, maar heeft ook een gehoste Bitcoin-portemonnee en portemonnees voor 40 andere digitale activa. Het maakt de handel in Bitcoin tegen stabiele munten en andere crypto‘s mogelijk. Je kunt op de beurs alleen Bitcoin en andere cryptovaluta kopen met een creditcard. Je kunt ook kiezen voor de Pionex Android- en iOS-app of kopen op andere fiat-to-crypto-platforms als je andere methoden gebruikt dan de creditcardmethode. Vervolgens kun je crypto vanuit de Lite-app of andere exchanges naar de Pionex exchange sturen, maar het maakt terugtrekking naar externe Bitcoin-portefeuilles ook mogelijk.