Open middag bij RAAK! in Weert

 

 © ZorgMies Midden-Limburg

Weert
Silke van Deelen

RAAK! gaat van start op 5 april. Op 22 maart is er een open middag met informatie over dit gratis kunst- en cultuurprogramma voor thuiswonende mensen met dementie én hun partner of mantelzorger.

Leren leven met dementie betekent een grote verandering voor de persoon zelf en zijn of haar omgeving en mantelzorger. Bezig zijn met kunst helpt om even los te komen van alle onzekerheid, alle zorgen en de dagelijkse inspanningen die een dergelijke situatie met zich meebrengt.

RAAK! biedt kunst en cultuur aan koppels bestaande uit mensen met dementie én hun partner, mantelzorger, (klein)kind, familielid of vriend. Ze luisteren naar muziek, kijken naar toneel of dans, vertellen zelf verhalen over vroeger, bewegen op muziek, tekenen of schilderen.

Op dinsdag 22 maart van 14.00 tot 16.00 uur is er een open dag om kennis te maken met het programma en de begeleiders. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

RAAK! gaat van start bij RICK, Wilhelminasingel 12 in Weert. Aanmelden kan via de site of via tel. 0495-697900.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee