Claudia de Breij met oudejaarsconference naar Maastricht

Claudia de Breij. © ANP

Maastricht -

Claudia de Breij geeft eind dit jaar vier voorstellingen van haar nieuwe oudejaarsconference in Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

onze verslaggever

Elk jaar worden er verschillende cabaretiers gekozen om terug te blikken met een oudejaarsconference. In 2016 was Claudia de Breij de eerste vrouwelijke cabaretier wier oudejaarsconference live op de nationale televisie werd uitgezonden. Zij trad daarmee in de voetsporen van Wim Kan, Youp van ’t Hek en Theo Maassen.

In 2019 mocht ze opnieuw die afsluiting van het jaar verzorgen. „Het feit dat ze voor de derde keer de nationale oudejaarsconference gaat doen, zegt veel over het grote vakmanschap van Claudia. Zij weet met groot gevoel voor taal en muziek op bijzondere wijze de gebeurtenissen in een jaar te duiden en samen te brengen. Na de reeks uitverkochte voorstellingen van haar bejubelde programma Nu zijn wij als theater trots dat we haar mogen ontvangen met de oudejaarsconference 2022”, meldt programmeur Peter Noten van Theater aan het Vrijthof.

De Oudejaarsconference 2022 van De Breij zal eind november en begin december te zien zijn in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Meer informatie: www.theateraanhetvrijthof.nl.