Eaters verliest van Leuven in Coupe der Lage Landen

 
Leuven -

De ijshockeyers van Snackpoint Eaters Limburg verloren het eerste duel in de Coupe der Lage Landen van het Belgische Chiefs Leuven: 3-1.

Rick Lemmens

Na een tweeluik met Heerenveen was het BeNe-Leagueseizoen ten einde voor Eaters. Ondanks dat vindt het seizoen een doorgang in de Coupe der Lage Landen; een verliezerstoernooi voor de vier laagst geëindigde clubs uit de BeNe-League. Eaters nam het op in en tegen Leuven, maar incasseerde in de tweede periode twee tegentreffers.

Lees ook: Eaters strandt in kwartfinale play-offs om titel BeNe-League

In de derde en laatste periode wist Jord Smit nog de aansluitingstreffer te scoren voor Eaters, maar in de laatste minuut besloot thuisploeg Chiefs het duel: 3-1. Zondagavond staat de tweede wedstrijd uit deze best of three-reeks op het programma om 19:00 uur. Als Eaters die partij wint wordt er dinsdagavond om 20:30 uur nog een allesbeslissende wedstrijd gespeeld. Mocht de Geleense ijshockeyclub zondagavond verliezen dan zit ook dit verliezerstoernooi erop.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee