Bijzondere mensen uit heel Limburg aan de wandel in Sittard

Sfeerimpressie van Daelzicht-wandelaars tijdens de Kennedy-Mars in 2019.  © Daelzicht

Sittard
Silke van Deelen

Stichting Bijzonder in Beweging, Daelzicht en Stichting Kennedy-Mars Sittard willen zo veel mogelijk bijzondere mensen, mensen met een beperking, laten verschijnen aan de start van de Kennedy-Mars op zaterdag 16 april.

Bijzonder in Beweging laat mensen met een verstandelijke beperking, woonachtig in heel Limburg, deelnemen aan zinvolle bewegingsactiviteiten. Daelzicht is een zorgorganisatie voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, gevestigd op ruim tachtig locaties in Limburg.

Naast de mars van 80 kilometer organiseert Stichting Kennedy-Mars ook al jaren de Mini-Mars van 10 kilometer en de Swentibold-Mars van 40 kilometer. Ideaal voor deelnemers met een beperking, om eventueel samen met een buddy aan mee te doen. Voorzitter Han Wolffs van Stichting Kennedy-Mars Sittard: „Met deze samenwerking willen we nog meer dan voorheen laten zien dat ons evenement toegankelijk is voor iedereen. Iedereen moet op zijn eigen manier de uitdaging kunnen aangaan, of dat nu 10, 40 of 80 kilometer is.”

Alle wandeltochten starten vanaf de Markt in Sittard. De Mini-Mars start om 12.00 uur en de Swentibold-Mars om 10.00 uur. Alle bijzondere deelnemers krijgen een speciaal arrangement met onder meer een wandeltocht, goodiebag, lunchpakket, een herinnering aan de tocht en ondersteuning.

Voor meer informatie over de Kennedy-Mars of deelname als wandelaar of als begeleider, bel 06-18408378, stuur een e-mail of kijk op de website.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal