Huub Levels ontvangt Petra Dassen Waarderingsprijs

 © Draaksteken.

Beesel

De tweede Petra Dassen Waarderingsprijs is zaterdag 19 maart in Beesel uitgereikt aan Huub Levels (61). Hij is actief bij verschillende verenigingen en zet zich altijd in voor de medemens. Levels werd vanuit de gemeenschap door meerdere personen genomineerd voor deze onderscheiding

Na een oproep kwamen er in totaal 28 voordrachten voor de Petra Dassen Waarderingsprijs bij de organisatie binnen. Velen stemden op Levels. Het was de bedoeling om de prijs eind 2021 uit te reiken, maar dit moment moest worden verplaatst vanwege de coronamaatregelen. De prijs werd uitgereikt door oud-burgemeester Petra Dassen en Hans van Kruchten (voorzitter Stichting Draaksteken).

Oorkonde en kunstwerk

De prijs bestaat uit een oorkonde en een kunstwerk naar keuze, dat kan worden uitgezocht bij een van de deelnemende kunstenaars uit Beesel: Jos Beurskens, Petra Lommen, Sjaak Korsten, Stan Linssen, Helga van Leipsig, Leonne van Deuzen en Cindy Heldens. Het kunstwerk wordt ter beschikking gesteld door de Stichting Draaksteken.

De Petra Dassen Waarderingsprijs is eveneens een initiatief van de Stichting Draaksteken. De Stichting geeft aan Dassen als mens en voormalig burgemeester te kennen als een eerlijk en open mens. Een verbinder met focus op resultaat en altijd te willen gaan voor het belang van de gemeenschap. Om deze redenen is de prijs naar haar vernoemd.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal