Winst voor Fast, Peelpush verliest van koploper

 © Getty Images

De volleybalsters van Fast hebben een prima zege geboekt op Voltena. In Gennep werd met 3-0 gewonnen. Peelpush verloor met dezelfde cijfers van koploper Team22.

Tim Cox

Fast greep in de openingsset op het laatste moment de macht. Een sterk slot leverde een 25-21 winst op. Het team van assistent-trainers Jacek Ziemba en Josha Kailola zat lekker in de flow en ging daarna ook door met goed volleybal. Het leverde via een 25-19 setwinst een 2-0 voorsprong op, die daarna afgemaakt werd. De laatste set werd met 25-21 gewonnen.

De volleybalsters van Peelpush waren niet opgewassen tegen Team22. De koploper van de eredivisie was in Meijel in de eerste set oppermachtig en won dan ook met 12-25. In set twee ging de ploeg van coach Johan Leenders goed van start, maar verderop in de set liepen de bezoekers steeds verder weg en verdubbelen de voorsprong: 19-25. Ook in het derde deel was Team22 te sterk voor Peelpush: 21-25.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal