Prima zege VC Limac op VoCASA

 

 © Getty Images/iStockphoto

De volleybalsters van Numidia/VC Limac zijn goed begonnen aan het tweede deel van de competitie. Tegen het Nijmeegse VoCASA werd met 3-1 gewonnen.

Tim Cox

VC Limac eindigde vorige week in de reguliere competitie als negende. Daardoor werd de ploeg uit Linne ingedeeld in de zogeheten ‘B-poule’, met de zes laagste genoteerde clubs. Daarin was VoCASA uit Nijmegen de eerste tegenstander. Limac begon daarin prima. De eerste set werd met 25-22 gewonnen en dat was een voorbode voor de rest van de wedstrijd. In het tweede deel was het team van coach Guido Görtzen heer en meester (25-26), maar de derde set werd op het laatste moment uit handen gegeven (24-26). De Linnenaren rechtten vervolgens knap de rug en beslisten in set vier de wedstrijd: 25-21.

Lees ook: Winst voor Fast, Peelpush verliest van koploper

Door de overwinning staat Limac nu tweede in de B-poule, met vijf punten. Twee punten hiervan nam de ploeg mee uit de reguliere competitie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee