Danny Vera moet op de valreep show in Maastricht verzetten vanwege zieken

Danny Vera.  © ANP

Maastricht -

Danny Vera moet twee van zijn optredens verplaatsen vanwege „zieken”. Dat schrijft de 44-jarige zanger op Instagram. Het gaat daarbij onder meer om het optreden van Vera vrijdagavond in Maastricht.

Redactie

„We gingen zo lekker... Maar helaas... bij ons in de groep ook zieken waardoor we twee shows moeten verzetten”, schrijft Vera. Het gaat buiten het optreden in Maastricht ook om het concert van zondagavond in Zwolle. „Gelukkig kunnen we al heel snel inhalen!!”, vervolgt Vera.

De muzikant speelt op 13 april een vervangende show in Zwolle. In Maastricht haalt hij zijn gemiste concert in op 22 april.

Vera scoorde in 2019 een grote hit met het nummer Roller Coaster. In 2020 stond hij met het lied zelfs op de eerste plek in de Top 2000 van NPO Radio 2. Vorig jaar eindigde hij op de tweede plaats met het nummer.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal