Volleybalsters Peelpush met ruime cijfers onderuit

 © Getty Images

Peelpush heeft op bezoek bij Apollo 8 niet kunnen imponeren. De volleybalsters uit Meijel verloren in iets meer dan een uur kansloos met 3-0.

Tim Cox

Peelpush had in de eerste set al snel een mega-achterstand te pakken (9-1) en kon die eigenlijk al vrij snel op de buik schrijven. Dat gebeurde dan ook: Apollo 8 was in de openingsset duidelijk te sterk voor de ploeg van coach Johan Leenders, die er op het einde toch nog wat puntjes uit het vuur sleepte: 25-17.

In het tweede deel van de wedstrijd hetzelfde spelbeeld. Apollo 8 liep vlot weg bij de Meijelse volleybalsters en wonnen met dezelfde cijfers: 25-17. Peelpush was daarna niet meer bij machte om het de tegenstander uit Borne lastig te maken en ging ook in set drie onderuit: 25-12.

Peelpush blijft door de nederlaag achtste in de eredivisie. Die plaats geeft op het einde van de reguliere competitie recht op een plekje in de play-offs. Met nog drie duels te gaan is de voorsprong op achtervolgers Dynamo en Fast respectievelijk één en vier punten. Twee van deze drie ploegen plaatsen zich uiteindelijk voor de play-offs.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal