Informatiebijeenkomst: Wat is digitaal geld?

 © Bibliocenter Weert

Weert
Silke van Deelen

Voor wie meer wil weten over digitaal geld, is er een informatiebijeenkomst bij Bibliocenter Weert op 30 maart om 19.30 uur.

Na een korte introductie over de geschiedenis van geld wordt de introductie en hedendaagse ontwikkeling van het digitale geld besproken. Een groot aantal algemene vragen komt hierbij aan de orde zoals: wat is digitaal geld en wat kan je ermee? Welke ontwikkelingen zijn er momenteel? Wat is blockChain, bitcoin en crypto? Hoe zou je daar zelf mee kunnen starten en welke uitdagingen en gevaren zijn er?

Lees meer: Wegwijs worden in cryptocurrencies: Levi Woltering (20): ‘Als je iets wilt opbouwen moet je hard werken, ook in de cryptowereld’

De avond wordt verzorgd door Frits Gubbels. Hij beschikt over ruim dertig jaar ervaring op het gebied van ICT, als docent en als schrijver van diverse boeken. Hij is de laatste jaren ook actief op het gebied van digitaal geld en crypto, onder meer als investeerder.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via www.bibliocenter.nl/digitaal-geld.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal