Derde zege op rij voor VC Limac in B-poule

 

 © Getty Images

Het is Numidia/VC Limac gelukt om ook de derde wedstrijd in de nacompetitie te winnen. In de zogeheten B-poule werd ZVH met 1-3 verslagen.

Tim Cox

ZVH kwam in de eerste set beter voor de dag dan in de twee wedstrijden in de reguliere competitie (2-3 in Zevenhuizen, 3-0 in Linne). Limac had moeite met het goede spel van de ploeg uit Zevenhuizen, die als laatste eindigde in de competitie. De openingsset ging dan ook met 25-21 naar de thuisploeg.

Met gemak

Mede dankzij een sterke servicebeurt van Rob Bontje maakte Limac in de tweede set een snelle achterstand ongedaan. De Linnenaren liepen daarna vlot weg bij ZVH, trokken de stand met gemak gelijk (16-25) en vlogen in de derde set vrolijk verder: 13-25. In het vierde deel nam Limac pas halverwege afstand van ZVH en werd de klus geklaard: 21-25.

Tien punten

Voor Limac betekende het de derde zege op rij in de B-poule. Daardoor staat de ploeg van coach Guido Görtzen nu op tien punten, waarvan er twee zijn meegenomen uit de reguliere competitie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee