Netwerkevenement Starterscentrum Limburg voor startende en toekomstig ondernemers

 © ING Image

Maastricht -

Stichting Starterscentrum Limburg (SSL) houdt woensdagavond 20 april een netwerkevenement voor starters uit gemeenten die met de organisatie samenwerken.

Redactie

Dat zijn de gemeenten Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maastricht, Meerssen, Roermond, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venray en Voerendaal.

Lees ook: In Franse supermarkten heb je afdelingen met producten uit de streek, waarom doen we dat in Zuid-Limburg niet?

Het onderwerp van de bijeenkomst is ‘Ondernemen, ook na corona, doe je samen’. Zowel onlangs gestarte ondernemers als mensen met plannen om binnenkort een eigen bedrijf te beginnen zijn welkom.

Programma

Deelnemers kunnen vanaf 18.30 uur terecht. Het programma start om 19.00 uur met de opening door Harrie van Beers (directeur-bestuurder SSL). Daarna volgen seminars over onder meer de Belastingdienst, starten met een WW-uitkering, sales, juridische zaken, de Kamer van Koophandel, verzekeringen en tal van andere onderwerpen.

Locatie: stadhuis Maastricht. Tijd: 19.00 tot 22.30 uur. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Klik hier voor meer info en inschrijving.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal