Netflix zet productie nieuwe film Will Smith even op pauze

Will Smith. © Getty Images

De productie van de nieuwe actiefilm Fast and Loose, met in de hoofdrol Will Smith, is door Netflix even op een lager pitje gezet.

Redactie

Dat meldt The Hollywood Reporter zaterdag. De beslissing zou zijn genomen na de Oscar-ceremonie waarin Smith het podium opliep en komiek Chris Rock een klap gaf nadat hij een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith maakte.

De oorspronkelijke reden zou naar verluidt het vertrek van regisseur David Leitch zijn. Hij staakte een week voor de Oscars het project omdat hij de Universal-film Fall Guy met Ryan Gosling ging regisseren. De productie van deze film zou in augustus beginnen, meldt de entertainmentwebsite.

Nieuw

Het voorval van Smith tijdens de Oscar-ceremonie zou Netflix echter hebben doen besluiten om de zoektocht naar een nieuwe regisseur even op een lager pitje te zetten. Het is nog onduidelijk of de streamingdienst verdergaat met de productie van de film, en zo ja of er dan naast een nieuwe regisseur ook eventueel een nieuwe hoofdrolspeler gezocht wordt.

Lees ook: De mep van Will Smith hernieuwt de discussie over wat grappig is: ‘Als iedereen lacht om je grap, heb je gefaald’

Fast and Loose zou gaan over een crimineel die zijn geheugen kwijtraakt na een aanval. Nadat hij wakker wordt, moet hij de puzzelstukjes uit zijn verleden weer op z’n plek leggen. Hij komt er dan achter dat hij vroeger twee verschillende levens leidde: dat van een rijke misdadiger en een undercover-CIA-agent.