Linssen na eerste competitiegoal sinds december: ‘De voetbalwereld is opportunistisch, hè?’

Bryan Linssen scoorde zaterdag eindelijk weer eens in de competitie. © ANP/HH

Hij heeft er een tijd op moeten wachten, maar zaterdagavond scoorde Bryan Linssen eindelijk weer eens voor Feyenoord. De invaller mocht tijdens de competitiewedstrijd tegen Willem II een kwartier voor tijd invallen en gooide het duel in de blessuretijd in het slot: 2-0.

Redactie

Het zijn lastige tijden voor de Feyenoorder. Hij verloor zijn basisplaats aan Cyriel Dessers en scoorde tot zaterdag in de competitie voor het laatst op 22 december. „De voetbalwereld is opportunistisch, hè? Het is mijn eerste interview in 2022”, lachte hij na de wedstrijd. „Het is altijd frustrerend als je op de bank zit. Zeker vandaag, als je ziet dat het niet zo lekker loopt”, aldus Linssen bij ESPN. „Hoe langer je dan op de nul blijft staan, hoe ongeduldiger je wordt.”

Lees ook: Feyenoord boekt in De Kuip moeizame zege op Willem II

De Rotterdammers waren zaterdagavond de bovenliggende partij, maar het lukte de formatie van coach Arne Slot niet om het krachtsverschil in doelpunten om te zetten. „Dat is al het hele seizoen zo. Wij krijgen heel veel kansen en komen tot heel veel doelpogingen, maar we scoren te weinig. Dat komt door het spel dat we spelen. Zo hebben we al veel resultaten laten lopen dit jaar. En vandaag ging het ook zo.”

Kijk ook naar Komt dat Schot, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot Afl 11 - 31 maart 2022. © De Limburger

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal