Gewelddadige dood man uit Kerkrade in Opsporing Verzocht

 © Track 88

Kerkrade -

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de moord op een 38-jarige Kerkradenaar. Die werd op 9 maart gevonden in het Hambos en is door geweld om het leven gekomen.

Frank Benneker

De politie Limburg laat weten dat de zaak in de uitzending wordt behandeld. De politie hoopt meer te weten te komen over wat er in de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 maart is gebeurd in het Hambos vlakbij het treinstation.

Passant

Bij de Nullandsweg in het Hambos ontdekte een passant het lichaam van een 38-jarige man uit Kerkrade. Het slachtoffer was net geen 1.80 meter lang, had een normaal postuur, kort zwart haar en was van Marokkaanse komaf.

Lees ook: Wie was tussen dinsdagnacht en woensdagochtend in het Hambos in Kerkrade? Politie weet meer van laatste bewegingen dood gevonden man

Op basis van onderzoek gaat de politie er vanuit dat het 38-jarige slachtoffer voor het laatst gezien is bij het Dr. Ackensplein in Kerkrade. Daar is hij aan het begin van dinsdag- op woensdagnacht nog gezien. Opsporing Verzocht wordt dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal