Noortje gaat voor geel! Pijn is voor even, opgeven voor altijd…

Print
Noortje gaat voor geel! Pijn is voor even, opgeven voor altijd…

Soms zijn er gebeurtenissen die jou als persoon met beide benen op de grond zetten. Deze gebeurtenissen zorgen vaak niet alleen voor negatieve gevoelens maar kunnen ook bijdragen aan positieve wendingen, een versterkt teamverband of wilskracht.

Recent heeft Noortje haar twee neefjes verloren. Een tweeling van enkele maanden oud zijn 8 weken na elkaar overleden. Drie maanden lang heeft deze horrorfilm geduurd met het meest slechte einde ooit. Gedurende deze periode heeft Noortje van dichtbij ervaren hoe belangrijk de Ronald McDonald huizen in Nederland zijn.


Zaterdag 25 juni staat Noortje in Rotterdam met 10 collega’s aan de start van de HomeRide, georganiseerd door het Ronald McDonald Kinderfonds. Binnen 24 uur fietsen ze in teamverband 500 kilometer. Een enorme fysieke uitdaging met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Ronald McDonald huizen! Hierbij heeft Noortje persoonlijk nog één wens en dat is ‘fietsen in de gele trui’. Wanneer je als team fietst in de gele trui betekent dit dat je het hoogste sponsorbedrag opgehaald hebt van alle teams in Nederland. Toen in maart mijn tweede neefje ook overleed werd haar wens alleen maar groter: “Ik ga voor geel en wil in de gele trui door de finish fietsen; daar waar mijn neefjes ons eigenlijk hadden moeten staan opwachten..”


Het Ronald McDonald Kinderfonds brengt zieke kinderen en hun families dichter bij elkaar. Ronald McDonald huizen zijn opgericht om ouders dicht in de buurt van hun zieke kind te laten zijn en een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan mogelijk te maken. Ze fietsen in juni ook de nacht door omdat het opgehaalde sponsorbedrag letterlijk veel nachtzoenen mogelijk kan maken.
100% van de donaties gaan rechtstreeks naar het doel. Zij als deelnemers dragen zelf alle kosten die nodig zijn voor deelname aan dit evenement.

Om de donatie in orde te maken zijn er twee mogelijkheden. De meest makkelijke is via onderstaande link: https://homeride.nl/nl/doneer/homerider/21902. Via deze link zie je in het venster ‘HomeRider’ Noortje haar naam staan. Je kunt dan als bedrijf of particulier sponsoren. Na de donatie ontvang je een betalingsbevestiging, deze is officieel voldoende voor je administratie. Meer info of geïnteresseerd in logosponsoring? Neem contact met Noortje op via 0682115408.