Kijk binnen bij een duurzame woning in Stevensweert

Foto ter illustratie. 

Foto ter illustratie. © Nationale Duurzame Huizen Route

Stevensweert
Silke van Deelen

Huiseigenaar Roy Wolters uit Stevensweert vertelt op woensdag 13 april om 19.30 uur hoe hij zijn jaren ’30-woning verduurzaamde.

Tijdens deze thematour van de Duurzame Huizen Route vertelt de huiseigenaar over de isolatie, hybride warmtepomp en het waterzijdig inregelen van de cv. “Toen we de woning kochten zijn we begonnen met isoleren, plaatsten we een warmtepomp, zonnepanelen en een slimme thermostaat”, vertelt de huiseigenaar.

“Vorig jaar hebben we ook de cv waterzijdig laten inregelen. Een kleine investering die veel opbrengt. Op deze manier hebben we de meeste dingen gedaan die je kunt doen bij het verduurzamen van een woning. Ik vind het leuk om er tijdens de thematour meer over te delen”, aldus Roy.

Lees ook: Tips om je energierekening omlaag te krijgen

Inwoners uit gemeente Maasgouw zijn welkom om ideeën op te doen en al hun vragen aan Roy te stellen. Inschrijven is gratis en kan via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee