Verdacht pakketje in trein bij Utrecht Centraal is loos alarm

Beeld ter illustratie. 

Beeld ter illustratie. © ANP / ANP

Het verdachte pakketje dat werd aangetroffen in een trein bij Utrecht Centraal blijkt loos alarm. Een speciaal team van de politie dat onderzoek deed heeft niets gevaarlijks aangetroffen, meldt de politie. De bewuste trein en de ontruimde perrons worden weer snel vrijgegeven.

RedactieBron: ANP

De NS zegt te verwachten dat rond 19.00 uur alles weer normaal rijdt. Eerder meldde de NS dat er door de inzet van de hulpdiensten minder treinen reden rond Utrecht Centraal. Volgens een woordvoerder was er sprake van „een kleine beperking” voor het treinverkeer. Volgens de reisplanner van de NS reden er in ieder geval tussen Utrecht Centraal en Amersfoort Centraal minder intercity’s.

Rond 17.30 uur kwam een melding binnen van een mogelijk verdacht pakketje in een trein. Uit voorzorg werden enkele perrons korte tijd ontruimd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee