Brabanders brengen regionale variant van The Passion naar Parkstad Limburg Theater

Print
Brabanders brengen regionale variant van The Passion naar Parkstad Limburg Theater

The passion Heusden.  Afbeelding: stichting Madesko

Heerlen -

In het Brabantse Heusden wordt ieder jaar een in de omgeving populaire variant van The Passion uitgevoerd. Stichting Madesko, de band NAS Orkestar en het koor Incantare vertolken de lijdensweg van Jezus Christus in het Parkstad Limburg Theater.

In de gemeente Asten is de Passion Heusden een begrip tijdens Pasen. „Kaartjes zijn meteen uitverkocht en op de avonden van de show staat ruim voor aanvang al een grote rij publiek voor de ingang van de Antoniuskerk te wachten”, zegt Thijs van Moorsel van stichting Madesko.

De Brabanders brengen hun Passion dit jaar ook naar Heerlen. Op zondag 17 april wordt de muzikale vertolking van de kruisweg van Jezus in de Limburgzaal van het Theater Heerlen uitgevoerd. „Waar Passion Nederland zich beperkt tot Nederlandstalige nummers, kiest Passion Heerlen voor een mix van Nederlandse en anderstalige nummers, allemaal passend bij het verhaal” aldus Van Moorsel.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.plt.nl/bestel/9261.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee