Hotel Maashof in Boekend neemt sportschool Fit Focus over

Hotel Maashof. 

Hotel Maashof. © Website Maashof

Venlo/Boekend -

Hotel Maashof in het Venlose kerkdorp Boekend neemt sportschool Fit Focus over. Met deze overname willen beide partijen de activiteiten op het gebied van gezondheid, sport en recreatie uitbreiden. Maashof, onder leiding van Rob en Jack Beurskens, neemt het stokje over van Ruud Geraedts, voormalig eigenaresse van Fit Focus.

WijLimburg, Lieke Rijkx

Geraedts blijft samen met René Wilbers, die al 15 jaar als personal trainer werkt bij Fit Focus, betrokken bij de dagelijkse leiding. De gang van zaken bij de sportschool blijft vooralsnog ongewijzigd. Samen met de broers Beurskens willen zij de regio nog aantrekkelijker maken om in te wonen en verblijven. Hotel Maashof breidde het aantal kamers met 30 uit tot 85, renoveerde onlangs de overige kamers en opende een wellness. Een ruime keuze aan kwalitatief goede sportfaciliteiten vinden de eigenaren van het hotel een mooie toevoeging. Niet alleen de hotelgasten, ook het eigen personeel mag gebruik gaan maken van de sportfaciliteiten.

Fit Focus is al 17,5 jaar een begrip in de regio. Momenteel bestaat het aanbod uit wekelijks 80 groepslessen en sportprogramma’s. Volgens beide partijen sluiten de doelgroepen van Hotel Maashof als Fit Focus perfect op elkaar aan waardoor beiden hun huidige activiteiten kunnen verbreden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee