Aangeboden door Gemeente Brunssum

Brunssum start campagne om nieuwe ondernemers te werven

Het centrum van Brunssum staat in de steigers. Het moet straks een gezellige en gastvrije ontmoetingsplek zijn waar je volop kunt winkelen, ontspannen en genieten van eten en drinken. De gemeente Brunssum zoekt nieuwe ondernemers - detailhandel, horeca, leisure - die hieraan een bijdrage kunnen geven.

gemeente Brunssum

Deze startende ondernemers kunnen rekenen op aantrekkelijke financiële regelingen én gratis advies en ondersteuning!

Nieuwe buur?Het centrum van Brunssum biedt ondernemers kansen. Om die boodschap kracht bij te zetten, lanceert de gemeente deze week de campagne ‘Ben jij onze nieuwe buur’?

De campagne legt startende ondernemers uit dat ze kunnen rekenen op professionele begeleiding bij het maken van een Businessplan en bij het regelen van financiering, huurvoorwaarden en vergunningen. Die begeleiding is geheel kosteloos!

StreetwiseDe campagne wordt ondersteund met een stickeractie in het centrum. Wie de QR-code op deze sticker scant, komt direct in contact met de Stichting Streetwise. Zij helpen iedere geïnteresseerde ondernemer bij de start, te beginnen met een oriënterend gesprek.

Kijk voor meer informatie over het nieuwe centrum op www.onsbrunssum.nl/onsnieuwecentrum, of op www.brunssum.nl/onsnieuwecentrum.